Termékeink

Arioso Led tükör

Az Arioso LED fénnyel világító tükör termékpalettája összesen több, mint 50 féle különböző terméket foglal magába. Alapanyagai, mint a LED csík és az üveg is magas minőséget képvisel. Ezeknek az egyedi tükröknek cégünk a kizárólagos magyar forgalmazója.

A tükrök kiszállítását 15 munkanapos teljesítési határidővel tudjuk garantálni. A termék nagy előnye, hogy számos kényelmi kiegészítővel rendelkezik, mint például a kozmetikai tükör, 3 féle bekapcsoló gomb, vagy akár a led óra. Az egyedi stílust garantálja a sokféle mintából álló kollekció, ami a letisztult csíkformától, a nőies virágmintából álló formán át egészen a futurisztikus négyzet mintavilágig terjed. További szabadságot ad, hogy akár egyedi méretben is lehet kérni a tükröt, ezáltal végtelen számú variációt lehet megalkotni.

Minden megrendelő a saját otthonához, stílusához, elképzelésének megfelelő tükröt álmodhat meg magának, így nem kell megelégednie egy olyan termékkel, ami akár egy másik ember otthonában is visszaköszönhet rá.

Ha szeretne többet megtudni erről a termékcsoportról, töltse le a katalógusunkat, vagy lépjen velünk kapcsolatba. Szeretettel várjuk megkeresését!

A LED csík elhelyezkedése: